Mit eszik egy hörcsög?
Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 18:41
1/9 anonim válasza:
gyümölcsök, zöldségek, magvak ilyesmi
2/9 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
3/9 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem,hogy te mit szeretsz, tőlem éhen is halhatsz. ja és már unom a szilvásbuktáidat-találj ki valami mást.
2011. szept. 16. 18:47
4/9 anonim válasza:
Főleg magvakat, kisállatboltban lehet kapni direkt nekik készült keveréket (kukorica, búza, napraforgó meg nem tom mi van még benne).Ezek azért is fontosak, mert velünk ellentétben folyamatosan nő a foguk, és koptatniuk kell. Ezen kívül fontos valami zöld, zöldség is (kákics, karalábé, stb). Inni nem nagyon isznak, be lehet szerelni nekik itatót, de az is elég ha kapnak elegendő lédús gyümölcsöt, pl almát. Nagyon szeretik a sajtot és a túrót is.
Amire még ügyelni kell, hogy bármennyi kaját kap is, egy részét ösztönösen elraktározza, beviszi a kisházába, ahol aztán rendszerint megromlik. A romlott kajákat rendszeresen ki kell takarítani.
5/9 anonim válasza:
A pitypang (gyermekláncfű) levelét is szeretik, mi mindig szedtünk nekik.
6/9 anonim válasza:
Az a kákics:) Nálunk így hívják
7/9 x) válasza:
Kb mindent leírtak itt előttem nem tudom hogy diót, földimogyorót írták-e. A földimogyorót úgy ahogy van héjastól be lehet neki rakni hogy rágcsálhassa. És van még valami amit az én hörcsögeim imádtak: a teknősöknek és macskáknak szánt apró szárított hal. Lehet venni állatkereskedésekben. Ja és a lisztkukacot is imádták szárítva. :) És az önitatót azért nem árt beszerezni a lédús gyümölcs mellé.
8/9 anonim válasza:
A karalábé nem igazán javasolt, ugyanis puffasztja, mint minden k betűs zöldség. De a TISZTA mezei növények, gyümölcsök, zöldségek, az enyém az uborkát nagyon szereti. És mindenféle változatos magvak, aszalt gyümölcsöket. Szárított kenyeret fogkoptatáshoz, meg persze rendes fogkoptatót. Sajtot, túrót. És persze nem mindet egyszerre, hanem változatosan. Mag és valami növény legyen neki, de ne unja meg a napi menüt. Én este cserélem neki, úgyis éjjel van hatalmas nagy ehetnékje:)
9/9 anonim válasza:
hörcsögtáp ami kisállat kerskebésben is kapható. zöldség: répa, saláta, paprika, paradicsom, uborka gyümölcs: alma, körte, szőlő, narancs, banán stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!