Az normális egy aranyhörcsögnél, hogy amikor alszik, dölöngél, rángatózik?
Nem szeretnélek megijeszteni, de nekem a kiskutyámmal volt olyan probléma, hogy mikor aludt, akkor rángatózott, elvittem állatorvoshoz, aki megállapította, hogy epilepsziás. Gyógyítani nem lehetett. Sajnos az állatoknál ilyen betegséggel élni kín... így a szenvedésének elkerülése végett altatásra került sor.
Vidd el sűrgősen a biztonség kedvéérta höridet állatorvoshoz. Egyáltalán nemiztos, hogy baj van, lehet, hogy csak különleges alvásmóddal rendelkezik. ;) De jobb a biztonság!
Nem akarlak megilyeszteni de nekem volt eddig 10 hörcsögöm és ebből 5-6 ebben halt meg mert amikor kitettem h járkáljon elesett meg ha aludt és felkeltettem akkor fölpattant és elkezdett rángatózni utána ezt csinálta pár percig utána vissza aludt:( És 1-2 hét múlva meghalt pedig etetem és almát reszeltem neki h ne kelljen rágni: :( Csak az a baj h itt ahol mi lakunk állatorvosok nem foglalkoznak hörcsöggel:(.
De amúgy most is van 3 hörcsögöm és ebből ketőnél ez a tünet mutatkozott de sikreült megmenteni és még mindig élnek:) Azt tom ajánlani h minden nap vedd ki egy kicsit h járkáljon én is ezt csináltam meg mindig 2-3 óránként nézzd meg és rakj be neki egy kis almát, répát, paprikát. Remélem azt tood h K betűs dolgokat nem lehet neki adni mint pl: krumpli, káposzta mert bele is pusztulhatnak: De gondolom ezt te is tod. mivel gondolom amikor megkaptad a hörit utána néztél:D na remélem tudtam segíteni és ha ott foglalkoznak hörcsöggel az orvosok vidd el szijja puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!