Hol lehet olcsón kapni Debrecenben olcsó nyúlketrecet?
Nem tudom, hogy mi neked az olcsó és mekkora kell. Én pl a Fressnapfba vettem kb 2-3 hete, 1méter x 1métereset 8000Ft-ért, nagyon akciósan, nem tudom van-e még. Amúgy ott szerintem elég jó árak vannak és nagy választék mindig. Tudod, ez a Tescoban van, a kínai étteremmel szemben.
Másik olcsó állatkereskedést nem tudok, de amúgy van még állatfelszereléses bolt a Szent Annán az E-pet(bár ott szerintem nincs ketrec), a Piac utcán az Alexandra mellett a kapualjon keresztülmész, balra (bár talán ott se), van még a Stop Shopban (Coránál) a Zoodom (ott tuti van, csak drága). Én ezeket tudom, ami nagyobbak.
Bár szerintem ha használt is jó neked, akkor a neten nézz utána (expressz.hu, topapro.hu, vatera.hu)
Remélem segítettem.
Keresgess a jófogáson vagy ajánlanám a tenyésztőket,hogy kérdezz.Ott mindig van olcsón használt.Az biztos megfelelő,mert ők sem tartanák benne máskülönben!
Mellesleg én is a jófogáson vettem hármat is.13 000 ft volt a három.És kettőhöz nyúl is volt,de én alapból úgy kerestem!egy 78-as a másik 100-as!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!