S. O. S! Mit tegyek?
van 2 lány tengerimalacom és a nagyobbu nekiugrik a kisebbnek és csattogtatja a fogait mikor meglátja!
most a pici egy 60-as ketrecben vcan míg a nagy a 100-asban!
a nagyobbikat mindig hímekkel tartották és mi is mikor még volt hímünk azzal tartottuk!
mosz hogy meghalt a hímünk egybe raktuk őket és...!!!
a nagyobbikat viszont kényszerből kellet elvállalnunk mert amúgy az eredeti gazdái szabadon engedték volna!
a nagyot nem szeretem annyira mint a picit!:(
nincs pénzünk venni még egy 100-ast !
de ez így nagyon rossz! ja és a 100-ast meg kettéválasztani nem jó mert akkor mindkettőnek pici a hely!
nos most arra gondoltunk h eladjuk a nagyot egy hím (ivartalanított,vagy nem) mellé és a pici mellé meg veszünk 1 másik nőstényt monndjuk menhelyről ...
ja a nagy rozettás (bb 5 forgó)ja és fehér,világosbarna,fekete foltos! fekete csak az arca bel oldalán van!
a fején és a vállán fehér és ilne v-alaú ( a v csücske a fején van!) ja az orra is fehér!
kissé félős de nam harap !!!
csak is HÍM MELLÉ ADOM!!!
akit érdekel : malaika@citromail.hu
(nem apróhirdetést akartam írni de méshogy nem tudom felhívni rá a figyelmet!
ha tudtok jobb ötletet mint hogy eladjam lécci írjatok mert méhiscsak szeretem valahogy!
ja 5000-7000 ft ért BUDAPESTEN BELÜL ketrecet tudnánk venni csak nemnygon talltunk eddig!
köszi a válaszokat!
Én mikor a teknősömet akartam elajándékozni, akkor a kisállat-kereskedésben kiragasztottam egy hirdetést a telefonszámommal. Egy hét múlva már nem volt nálam.
Próbálkozz olyan helyeken hirdetésekkel, ahova sok állatbarát jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!