Ha a nyulamnak csak az egyik szeme van kidagadva akkor is az a szim micsoda betegség támadta meg, vagy valami más oka is lehet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 14:35
1/9 anonim válasza:
fogtályoga van valószínű.és a tályog nyomja a szemet.sürgősen vidd állatorvoshoz mert megvakulhat.
2/9 A kérdező kommentje:
már két napja ilyen az nagybaj
2011. szept. 9. 15:15
3/9 anonim válasza:
Hát ha még 1-2 napon belül eljut orvoshoz akkor tud rajta segíteni.De nem szabad halogatni.tényleg vidd el állatorvoshoz mert nem fog látni.Nyomja a tályog a szemet ezért dülled ki.Lehet a foga nem jól áll és túlnőtt.Az állatorvos majd ellátja.
4/9 A kérdező kommentje:
kösz
2011. szept. 9. 15:35
5/9 anonim válasza:
Nem tudom mi az a "szim micsoda", de ha esetleg myxomatosis-ra gondolsz annak mások a tünetei. Egyet értek az előzővel, valószínűleg tályog ami belül nőtt ezért kívülről nem látszik és ez nyomja a szemet. Sajnos ez még orvosi kezelésre sem reagál mindig jól de kordában lehet tartani ha meggyógyítani nem is. Feltétlen vidd el, tényleg mert nagyon csúnya vége lehet ha elhanyagoljátok.
6/9 A kérdező kommentje:
akkor meggyógyitjuk a lábosba
2011. szept. 11. 11:11
7/9 anonim válasza:
Remélem téged is így fognak majd gyógyítani ha beteg leszel.
8/9 anonim válasza:
Ja ez a gyógyítás?Akkor minek kérdezted?
9/9 A kérdező kommentje:
azért mondtam, hogy jót kacagjunk mert én sose vágnám le a nyulaimat , nem lenne szivem . És az orvos azt mondta hogy csak árpás a szeme.
2011. szept. 12. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!