Mit kell tenni, ha véletlenül belevágok az élő részbe?
Figyelt kérdés
Nyuszi körmét, amikor vágom, mindig félek, nehogy belevágjak neki. Eddig még nem fordult elő, de most esedékes a következő körömvágás, és jó lenne tudni, mit csináljak vele, ha esetleg... Ha betadine-nal lefertőtlenítem, az jó? Azt nem baj, ha utána lenyalja a lábáról?
Egyébként nagyon fáj neki?
2011. szept. 1. 08:46
1/5 anonim válasza:
Igen, nagyon fáj, úgyhogy inkább gyakrabban vágj kevesebbet minthogy belevágj.
betadin jó,nem gond ha lenyalja
2/5 anonim válasza:
a rozsaszin részbe ne vágj bele mert ott vannak a hajszál erek ha mégis belevágsz akkor fogj oda valami rongyot amig nem csillapodik a vérzés aztán jöhet a betadin,legyen száraz tiszta alom alatta,hogy ne fertözödjön el.
3/5 anonim válasza:
Betadine jó, még talán csak annyi, hogy amíg nem áll el a vérzés, ne rakd vissza a forgácsba, mert beleragad valami. Nem mintha nehéz lenne leszedni, de azért mégis.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem almozom, csak a wc-jét, nincs forgács :)
2011. szept. 1. 12:47
5/5 anonim válasza:
én pont így jártam múltkor a malacommal. 2 évig semmi baj nem volt körömvágás közben, legutóbb pedig picit belevágtunk az élő részbe. alkohollal lekentük, mert nem volt itthon betadine. de azóta semmi baja :) nem is vérzett nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!