Extra mini toy nyuszi vagy oroszlán fejű nyuszi?
Először is szeretnék segítséget kérni abban, hogy nem találok a netten sehol felnőtt mini toy nyusziról képet. Tudnátok nekem linkelni olyan oldalt ahol van róla kép?
Melyiket tartanád inkább?
Kis fiú vagy a kislány nyuszi kezesebb?
Köszönöm, hogy válaszoltál, bár értelmét nem nagyon látom a válaszodnak.
Nem tudom van e extra mini toy nyuszi de ha beírod a Google-ba akkor nem keveset kidob.
A nevetséges az egészben, hogy toy fajtájú sem létezik, ez csak egy reklámnév tudtommal az oroszlánfejűre.
Ha nyuszit szeretnél, akkor tenyésztőtől vegyél, aki igazi törzskönyvezett fajtákat tenyészt.
Egyébként a legkisebb még mindig a holland törpe, vagy most már a miniatűr kosorrú. (de fajtaleírásokat az előbb linkelt honlapon is találsz.)
Nekem holland törpém van és kisfiú, de nemtől függetlenül mindegyik kezes lesz, ha úgy neveled, bár talán a nőstények területvédőbbek, agresszívabbak egy kicsit, de mindig vannak kivételek.
NEM LÉTEZIK még toy nyuszi sem, így mini illetve extra mini változata sem.
Tenyésztőtől vegyél, de neki ne mond el ezt, mert ki fog röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!