Van Dzsungáriai törpehörcsögötök? Ha igen hány éves?
Az nagyon jó kor egy törpehörcsögnek!!:)
Sajnálom,hogy meghalt...:(
Képet nem tudsz róla feltenni...csak kíváncsiságból!!XD
Nekem is régen volt. nagyon kezes kis hörcsögöt szereztem egy állatkereskedésben. A nő mondta hogy már nincs sok neki hátra de én akkor is őt akartam. 1 évig volt mellettem és nagyon ügyes és okos jószág volt. :) Bármit engedett. Sőt most neked megmutatom a vicces képét. :D amúgy szeretnék ismét egyet de anyuék nem engedik! =/
Remélem tetszik a kép!:D
Istenem...ez a hörcsög gyönyörű szép...az enyém is ugyan ilyen lesz...még a kis hörcsögömet csak képről láttam!!:( :)
Egy barátomtól fogom hozni Szeptember másodikán...:D
Remélem,hogy rá tudod venni anyukádékat,hogy vegyenek neked hörcsögöt...:D Sajnálom a hörcsögödet...nagyon imádni valónak tűnik!!:D
jujj milyen helyes istenem :) (aki képet küldött)
amugy nekem is volt hörcsögöm de csak 2 évet élt :(
amugy az első válaszolónak 5 évig ??
hát igen jó neki..szerencséje van mert álltalában 2 évig élnek .a barátnőmnek márt 3 éves lesz :)
Nem nekik kéne venni. Mert van rá pénzem eltudom tartani de nem akarnak még 1x hörit me h mindig kivettem és a szobámba mászkált és anyu sokszor sikitozva futott ki a szobámból :D
Köszönöm! :) valóban tiszta édes volt. :) ugyan ilyet szeretnék :)
Próbáld meg kikönyörögni...nekem apa nem engedte...nemsokára megyek a hörcsögömért!!:D
Ne add fel!!Remélem egy idő után megengedik!!:)
Pl: -Viselkedj rendesen
-Fogadj szót...ne beszélj vissza
-Csináld meg a házimunkát...meg ilyenek!:D
Akkor jó...azt hittem még 12 éves körüli gyerek vagy!!:)
Akkor sok sikert a hörcsögöddel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!