Már régóta szeretnék 1 törpehörcsögöt, de hogy vegyem rá a szüleim, hogy tudok rá vigyázni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy törpe hörit és mindent utána néztem . De a szüleim nem engedik. Anya azt mondta ,hogy megbeszéltük Ő MONDTA NEM BESZÉLTÜK MEG hogy állatnak nincs helye a házban. Tanácstalan vagyok. :(
SOS
2009. ápr. 15. 20:56
1/5 anonim válasza:
Fontos, hogy hány éves vagy, mert egy állat akármekkora is, felelősséggel jár, bár azt hiszem, nálad ez nem nagyon lesz probléma :)
Apukádnak is az a véleménye, mint amit anyukád mondott? hogy nincs helye a házban? Kérdezd meg őket, hogy miért ez a véleméynük? Milyen baj történik, ha van egy törpehörcsög terráriumban a házban?
2/5 anonim válasza:
És tessék határozottan, de nem erőszakosan fellépni, hogy igenis szükséges egy hosszabb beszélgetés erről....
3/5 anonim válasza:
Nekem nagyon sok időbe telt amég rávettem anyát hogy lehessen egy törpehörim. Tippek:Mond azt neki hogy:Anya értsd meg nekem szükségem van rá,és felelőségteljses vagyok.Ezt mond! Meg hogy:Nagyon szereted a höriket,és hogy mindent tudsz róluk!
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket a szüleim elváltak tehát anyával élek csak és már próbáltam kölcsön kérni a bnőmtől de az övé meghalt és azt se akarta engedni am koliban lehet tartani ilyen állatokat?
2009. ápr. 20. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!