Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egy idővel nem múlik el a...

Egy idővel nem múlik el a lelkesedés? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nem untatok rá a hörcsögeitekre egy idő után? SOS!
2011. aug. 20. 21:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Soha nem tudnék ráunni egy állatomra sem...csak mint már említettem a barátom állandóan azzal van elfoglalva,hogy milyen unalmas a hörcsöge!!Bár ő egyáltalán nem gondozza!!:/

Gondoltam,hogy nem fogok ráunni...én csak azért kérdeztem,hogy ti nem untatok-e rá!? :) De mivel látom,hogy nem lehet a hörcsögre ráunni ezért biztos vagyok benne,hogy veszek!! (még soha nem volt hörcsögöm...ez lesz az első)

És ha azt olvastam volna mindenkitől,hogy ráuntak a hörcsögre akkor nem lennék most abban biztos,hogy szeretnék hörcsögöt...de csak azért nem lennék biztos mert én a hörcsög javát is nézném!!Nem akarom,hogy egy állat is rosszul érezze magát akár nálunk akár máshol...:)

2011. aug. 21. 21:01
 12/13 anonim ***** válasza:
gratula a kishörihez! elhoztad már? és hogyérzed magad vele?
2011. aug. 22. 09:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon imádni való!!Még fél az új otthonában de pár nap és megszokja!!Nem nagyon szoktam még kézbe venni és fogdosni csak 5-6 percet!!:D És nem tudom,hogy hogyan kérdezhettem ilyet,hogy meg lehet-e unni?Én biztos,hogy soha nem fogom megunni!!:D Remélem,hogy sokáig a család tagja marad!A neve Lili!!:)
2011. aug. 22. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!