Miért eszik folyton a nyulam?
A nyulak fogai életük végéig nőnek, mert a hátsó oldalukon nincsen fogzománc. Nekik létszükséglet rágni! A cikk közepét olvasd el azért.
Köszönöm.
de ez azt írja, hogy vizet is kell nekik adni még akkor is ha is kaját kap. Pedig a tenyésztő akitől vettük azt mondta hogy nem kell neki vizet adni ha kinn van a füvön és salátát, uborkát és egyéb olyat ami nedves nem is lehet adni neki...
Hát először is, ha a nyuszi nincs hozzászokva a zöldhöz, hamar elpusztul, ha túl sokat eszik, szóval nem tudom, mennyire szoktál neki amúgy frisset adni, de vigyázz vele.
Aztán víz mindig kell neki, azt ő tudja, h még mennyire szomjas, bár am én is hallottam ilyet, h zöld, meg víz gáz, de törpenyuszis oldalakon soha nem olvastam róla. Én spec nem szoktam levinni a kertbe, mert az enyém is egyből rámar a fűre, és féltem, nehogy sokat egyen, és baja legyen.
A pitypangot meg nagyon imádják, ha agyon etetnéd, akkor is férne bele. :)
jólvan.. régen úgy tanították.. azért van benne valami igazság és ezért nem kelett volna lepontozni.. Igazad van.bocsánat.
,,Sokan abban a tévhitben élnek, hogy a nyúl rágcsáló állat, holott ez (már :P) nem így van.
A nyulakat egészen „meglepő” módon ma már a nyúlalakúak rendjébe sorolják, ez a rend két családra osztható, a nyúlfélék és a pocoknyúlfélék családjára
"
Én ugyan nem pontoztalak le, senkit nem szoktam lepontozni, max föl, ha tetszett amit írt. :)
De am, maximálisan igazad van, én csak azért nem szeretem, mert sztem se rágcsáló, és jobb h megváltoztatták.
De itt van pl a gepárd, régebben kutyafélékhez, aztán gepárdfélékhez, majd mos úgy tudom macskafélékhez sorolják, ami sztem egy nagy hülyeség, mert semmi macska nincsen benne, a gepárdféle volt a legjobb ötlet.
Na de ez már nem ide tartozik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!