Nyuszit szeretnék venni, írnátok (bőv. Lent)?
Asszem a szüleim se engednék, allergiás vagyok a kisállatszőrre és bérházban lakunk, de nagyon szeretnék nyuszit. Régen volt is nekünk, ha az összes nyuszit összeszámolom akkor 11, de ma már egy sincs meg. Van, amelyik nálunk pusztult el (itt született, több ilyen is volt), volt, amit odaadtunk másnak és nála pusztult el, az egyik meg elszökött. Ma már csak 1-2 él közülük, de azok sem nálunk. Találtam már egy helyet, ahonnan egészséges nyuszikat vehetnék, 3 fiú és 3 lány közül lehet választani. Mit tegyek hogy lehessen nyuszim?
(Semmi más háziállatunk nincs, kertünk sincs, kocsink sincs, tesóm sincs szóval így... szükség lenne egy kis nyuszira).
Egyet értek
Szépen meg lehet mindent beszélni.
Allergiás vagy Az sem probléma az allergiát az állatok aljszőre okozza de nem minden állatnak van. Ha veszel nyuszit vagy bármely állatot akkor ANGÓRÁT válasz általában ezek nem rendelkeznek aljszőrrel csak a jó hosszú fedőszőrük van és így nem allergének.
Azt ajánlom nézz utána tenyésztőknek biztos találsz a goole-t használva valami használhatót, de ne állatkereskedésből vegyél ott szegénykéim mindig betegesek.
És persze készülj fel rá. Légy felelősségteljes gazdi etesd itasd és tisztísd a helyét bundáját így szagtalan lesz és a szüleid is biztos belemennek mivel így gyermekük felelősséget vállalhat....
Köszi!
Remélem, megengedik!
Mondd meg anyukádéknak,hogy meg kell bízniuk benned és,hogy csak te fogod gondozni nekik rá sem kellesz nézniük a nyúlra és ha nem egyeznek bele akkor:
-Csináld azt amit mondanak
-Ne beszélj vissza
-Segíts az otthoni munkákban
És hátha belátják,hogy megérdemled a nyuszit!!:)
Remélem segítettem és sok sikert!!
Köszönöm!
Sokat segítettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!