Megyesi Évi kérdése:
Honnan Tudok Venni Eladó Használt Tengerimalacot?
Figyelt kérdés
valaki tud budapesten használt ketrecet 3tengerimalacnak?csak oda nem tudtam kíirni:)2011. aug. 18. 21:17
1/12 Mr.iglo válasza:
Nekem van 1, de az zsír ujj bontatlan csomagolásban és 3év, vagy 50E km garanciával ajándék metálfényű szőrrel!!
2/12 anonim válasza:
használt tengerimalac... :D:D
amúgy vaterán is van egy csomó.
3/12 anonim válasza:
Nahát Évi, nagy m@rhaságot írtál.
Nézd végig Vatera, Teszvesz, Zsibvásár, Jófogás oldalakat, meg még van jó sok ezeken kívül is.
4/12 A kérdező kommentje:
Bocsi most vettem észre hogy azt irtam hogy használt tengerimalac:) de már nemjavítok
2011. aug. 18. 21:23
6/12 anonim válasza:
használt tengerimalac.. :DDDD
amúgy: Nem Kell Minden Betűt Naggyal Írni, Mert Rohadt Idegesítő, 2x meg fogalmazd meg jobban a kérdést. a válaszra meg: nézd meg vaterán meg ilyen helyeken, ahogy az előttem lévők is írták.
7/12 anonim válasza:
én az expresszről vettem a ketrecem
8/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
köszi ez nagyon drága:( enyiért nem veszik meg apuék,nem muszály olyan ami fel is van szerelve:) olyan 4-5v ezerért és az első válaszolonak tényleg van ketrec vagy csak hülyésgedik és ha van akkor mennyi?bocsi a helyesírásért
2011. aug. 18. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!