Milyen kisemlős való nekem?
tegnap 23:56
én meg a nyulakat imádom:D úgyse tudod befolyásolni a döntésében, amúgy nem lesz gond, hisz kifejezetten olyan állatot szeretne, amivel jobban törődni kell
"görényt inkább ne...barátnőmnek az van és nem lehet tőle nyugodni mert mindenhova bebújik...meg iszonyat büdös meg mindenhova odacsinál...meg harap is:/"
Ez csak azért lehet,mert nincs megnevelve ,SŐT elvan hanyagolva....
Görényt nyugottan vehetsz,sokat kell gondoskodni róla,és nagyon angyali egy állat!
nekem még va egy ötletem lehetne cica is:)
tudom, hogy nem kisemlős de panelba pont jó sok dolog van vele takarítani az almot fésülni játszani vele etetni simogatni:)
de ha ragaszkodsz a kisemlőshöz akkor a tengerimalac se rossz :
lehet simogatni fésülni játszani vele 1-2 hetente takarítani az almot etetni itatni szénáztatni beszélni hozzá és akár tuningolhatod a ketrecét is van egy fórum: [link] itt vannak különböző fórum témák.:)
egy hörcsöggel nincs annyi dolog kiveszed kicsit játszol vele eteted itatod almozod...:/
remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!