Mi ez a nyuszijáték?
Olvastam már több helyen, hogy lehet kapni olyan nyuszijátékot, amibe bele lehet tölteni a kaját, és úgy tudja kiszedni belőle a nyuszi, hogy játszik vele, piszkálja. Mi a neve ennek? Illetve tudnátok képet mutatni, hogy hogy néz ki?
Szeretnék ilyet a nyuszimnak, de fogalmam sincs, mit keressek a boltban :)
Ha nem jön rá válasz, menj el a kereskedésbe, mikor nekem ilyen problémám van, hogy azt sem tudom, mit keresek, mindig a kezembe nyomják azt a prospektust, amiből maga a bolt rendel, és néha jobb ötleteket találok, mint amiért elindultam:) Illetve szerintem Te is rábukkansz majd erre a játékra:)
De remélem, valaki megmondja vagy belinkeli neked.
köszönöm szépen, gondolom ez lesz az :)
Mit gondoltok az Alpha Zoo-ban vagy a Fressnapf-ban kapok ilyet?
Na, sikerült előadnom a boltban, hogy mit szeretnék :D Most már azt is tudom, hogy úgy hívják, hogy snack labda, és egy ilyen cuki répásat sikerült vennem:
Hol vetted?
Ez édes, én is vennék egyet.
én is szentesi vagyok tudom , hogy hol lehet ilyet kapni szentesen!!
Tudod hol van kála és a zöldségpiac ha igen akkor mondom!
a kála mellet igy jönnek a boltok..kála, kisállatkereskedés, húsbolt(hentes) eladó tud rendeli de lehet hogy van a boltban is! én mindig ott vásárolok a nyulamnak! sokszor volt hogy rendel nekem is !!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!