Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Seegiitesetek a hörcsögöm...

Seegiitesetek a hörcsögöm nagyon beteg lehet haldolklik valaki adjon tanácsot mintcsináljak vele? (többi lent) SÜRGÖÖÖSSSS

Figyelt kérdés
Sziasztok! elmesélem az egészet! elmentem két hétre apával nyaralni addig anya vigyázott a két hörimre.nagyon féltettem őket mert anya nemtudja őket gondozni és nehogy valami bajuk legyen (már volt rá példa). És két hétig nem is voltak takaritva.. Jövök haza nézem a hörimet és nagyon szuszog meg szipog mintha fulldokolna és nagyon nagyon vörös az orra. ma is nézem az orrocskáját és már még annál is jobban szipog és fulladozikés alig jön ki a házából. mi lehet ennek az oka és ami a legfontosabb mit tegyek vele hogy meggyögyuljon mert nemhagyhatom nézni hogy egy szegény kicsi állat szenvedések között hal meg és nemtdok rajta segiteni. arra gondoltam hogy lehet azért mert 2 hétig nemtakaritottam ezért lett beteg(hetente szoktam) de ha igen mitcsináljak vele?? vagy nemtom van e olyan hogy megfázott a hörcsög mert már arra is gondoltam . Állatorvoshoz se tom vinni mert apa és anya dolgoznak. Nagyon szépen kérek mindenkit aki tudja vagy ssejti mi lehet a problémája Írjon
2011. aug. 8. 07:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

utolsó ne cikizd szegényt! egy kisgyerek sokszor pánikba esik, ha nincs felnőtt a közelében és nem tudja, mit tegyen. elvétette idegességében a fogalmazást , ennyi!!

ha valaki segíteni, vígasztalni nem képes, legalább haggya békén a kérdezőt!!

2011. aug. 8. 09:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolső válaszoló :D kedves vagy. am azt akartam irni hogy választ bocsi. ilyenkor olyan lassan telnek az órákkk. most egy kicsit elaludt és azvál közben legalább nem szipog annyira :( már nagyon várom hogy végre elmenjünk az orvoshozzz
2011. aug. 8. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg megfázott. Nálunk pont az ablak alatt van a terráriumuk, és nem bírják a hideget, ezért azt az ablakot csak nyáron nyitogatjuk. Mindenképp tedd meleg helyre, aztán hívj föl egy állatorvost, hátha telefonon keresztül is tud segíteni, és akkor nem viseli meg a hörit az utazás.
2011. aug. 8. 11:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy alergiás valamire pldául lehet érzékeny az ammóniára ami a vizeletéből vált ki 2 héten keresztül! próbáld meg kamillateával áttörölni az orrát! az én hörimnek egyszer már bevált!
2011. aug. 8. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Írd meg mi történt a kisállattal!!!!
2011. aug. 8. 14:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Miért nem mondtad el anyudnak, hogy takarítsa ki legalább 2* őket?! Elmondtad neki, hogy mit adjon nekik enni, inni? Mit kell velük csinálni?

Biztos, hogy nem is foglalkozott velük..:/ -.-"

2011. aug. 8. 15:43
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Igen anyumnak elmondtam mindent de nemtudtam hogy ilyen fog történni. amugy azóta beszéltünk állatorvossal és átttöröltük az orrát és most teljesen jól van már (azért még kicsit gyenge de már majdnem teljesen jól van)
2011. aug. 10. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!