Van két tengerimalacom. Már 3 éve nálam vannak. Szerintetek "becserélik" őket egy kisállat kereskedésben egy nyuszira (esetleges ráfizetéssel)?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 14:21
11/20 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsónak. nem gyalázkodó válaszokat kértem, hanem olyasmit mint az uccsó, vagyis választ a kérdésre.
ismerjük az eladót egyik barátunk még így sem?
2011. júl. 27. 17:53
12/20 anonim válasza:
ha barátotok mért nem kérdezed tőle te segg.
az utolsó válaszra nem reagálnék,minősíti magát eléggé.
kit érdekel amúgy mit kértél,az ilyen selejtes felfogású emberek véleménye sosem érdekelt.
13/20 anonim válasza:
Tudod kedves utolsó nagyon merész, hogy valakit selejtesnek mertél nevezni. Én általában az alapján ítélek meg másokat, hogy hogyan bánnak embertársaikkal, nem pedig az állatokkal...
15/20 anonim válasza:
egy tengerimalacot is többe nézek mint egy ilyet...de még egy pókot is.
16/20 A kérdező kommentje:
nem véleménynyilvánítást kértem. kösz. am meg még van kutyám macskám halaim, de a tengerimalacokkal nem tudtam annyira dűlőre jutni. csak egyet akartam egyet is vettünk csakhát apám épp "jót" választott ki mert terhes volt. 2 malacot szült egyik napról a másikra. egyik kismalac meghalt másik még él és nagyon jó egészségnek örvendenek az anyjával együtt. a többit meg már leírtam előzőleg
2011. júl. 28. 08:39
17/20 anonim válasza:
ha annyira nem szeretnéd tartani őket mért nem rakod fel őket monndjuk a vaterára vagy az expressz.hu-ra (?)
eladod őket felszreléssel együtt kb 5000-8000 ft-ért ...
amúgy milyen ember az aki le akarja cserélni az állatait???!!!!!!!
18/20 anonim válasza:
Adjad... De valószínűleg belepusztulnak a környezet változásba...
19/20 anonim válasza:
Inkább hirdesd meg őket, vagy add be a Noé állatotthonba, a rágcsáló mentő csoporthoz. A kereskedések nem szívesen vesznek be ennyi idős állatokat, mert mindenki a kicsi, cuki kölyköket keresi, és aztán meg megunják őket, mert megnőnek.
20/20 anonim válasza:
Szerintem inkább az agyadat, meg ezt az ostoba gondolkodásmódodat kéne becserélni. A tengerimalacok élőlények, ugyanúgy vannak érzései, mint minden állatnak. Neked, hogy esne, ha a szüleid becserélnének mert hülye és gyerekes vagy? Ráadásul felelőtlen is?! Keress inkább nekik egy FELELŐSSÉGTELJES gazdát, te meg felejtsd el egyszer s mindenkorra az állattartást. Neked nem való semmilyen élőlény, ilyen embereknek akik egy kicsit sem tisztelik őket max. egy műanyag vagy plüss figura való. Annak meg azt üzenem aki többre nézi az embereket az állatoknál csak annyit mondanék, hogy jusson ez eszedbe akkoris amikor mindenki hátba támad átver, mindenkinek csak a saját önző érdekei a fontosak teljesen mindegy kin kell átgázolnia és majd ha eleget csalódott, akkor majd fogja értékelni azt a feltétel nélküli szeretetet amit az állatok adnak, mert ők lesz.arják, hogy sátorban laksz vagy palotában, vagy elhízott kövér vagy esetleg topmodell. Nekik mind1 milyen vagy, mert nekik a gazda az isten. Na ezt kapd ki és próbálhatod akárhogy magyarázni ez egy ennyi. A sök hülye bla bla meg nem érdekel, hogy nyilván én csalódtam az emberekben stb. Mert ha kicsit körülnéz maga körül az ember akkor észbe kap, hogy nagyon is igaz amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!