Hogy szaporítsak hörcsögöket?
Most ugye csak viccelsz?
Minek neked kishörcsög? Hasznod úgysem lesz rajta. Együtt nem lehet őket tartani, nem látom értelmét.
Ha ennyire tapasztalt vagy, akkor miért kérdezel?
Szerintem ebben senki nem fog téged támogatni.
Annyi állat vár gazdára, írd be a keresőbe és akkor fogadd be más megunt állatkáját, ha tényleg el tudod őket látni.
Hány éves vagy?
Te komolyan megkérdezted, hogy van-e különbség, hogy a fiút rakják a lányhoz vagy lányt a fiúhoz? Nem hiszem, hogy neked ilyeneket kéne csinálnod, az állatnak nem olyan kellemes csak úgy kölyköket szülni.
Szerintem neked kéne értelmesebben felfognod a dolgod.
Ha már ennyi állatot befogadtál, akkor tudnod kéne, hogy mennyi állat vár gazdira.
Tegyük fel, hogy születnek kishörcsögeid. Te mondtad, hogy ha megunod, akkor beviszed állatkereskedésbe. De miért?? Mi az, hogy ha megunod??? Ez egy állat, ha vállalod, nem unhatod meg! Ha így állsz hozzá, akkor bele se kezdj.
Nálam születtek tengerimalacok, nem szándékosan, úgy vettem a kereskedésből. 3-szor annyi kaja fogyott és ingyen adtam tovább őket. Szerinted ez kinek volt jó? Senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!