Mit csináljak vele? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Van egy degum és nagyon unatkozik(onnan gondolom h a ketrecet rágja)És tudnátok mondani vmi játékot2011. júl. 23. 12:17
1/8 anonim 

válasza:

Az a degu dolga, hogy unatkozzon.
2/8 anonim 

válasza:

nem feltétlen unatkozik ha a ketrecét rága,lehet hogy csak ki akar jönni (: vegyél neki egy párt,és akkor ketten lesznek és együtt rágják a rácsot,de nem fognak unatkozni :D egyébként mókuskereke van? meg rakj be neki fát amit rághat,tedd érdekesebbé a ketrecét (:
3/8 A kérdező kommentje:
mindig teszünk be neki fát és szépen le is rágja.mókuskereke is van de nem nagyon szokott menni benne.és is szeretnék neki egy párt csak az a baj h a szüleim nem engedik :/ köszi a válaszokat.majd megpróbálom rávenni őket
2011. júl. 23. 12:29
4/8 anonim 

válasza:

Nagyobb ketrec, ami emeletes. Lehet neki polcot, futókereket, létrákat és egyéb olyanokat, amit a hörcsögnek.
:-)
5/8 anonim 

válasza:

Bocs a mókuskeréknek kb. 20 cm. átmérőjőnek kell lennie (minimum). A tiéd mekkora?
Az előző válaszoló vagyok.
És am. mennyi időre szoktad kiveni?
6/8 A kérdező kommentje:
a ketrece 3emeletes .reggel az az 1. dolgom h kivegyem őt és kint van fél 3/4 órát.napközbe is többször kivesszük meg este is.a kereke 15cm átmérőjű.de nem szeret benne menni
köszi a válaszokat
2011. júl. 23. 18:15
7/8 anonim 

válasza:

Húha!
Akkor jó kérdés mi a baja. Luxus élete van. Én az előző válaszoló vagyok.
8/8 anonim 

válasza:

szerintem nem unatkozik.Nekünk volt hogy mind a hatan (anya,apa 4 gyerek) együtt rágták sorba a ketrecüket pedig volt elég kerék,rágófa,sok nagy emelet,árjárók,egy cső fából,enni-inni is volt minden szinten voltak is kinn sokat egy nap,még is rágták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!