Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak vele? (Kérdésed...

Mit csináljak vele? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Van egy degum és nagyon unatkozik(onnan gondolom h a ketrecet rágja)És tudnátok mondani vmi játékot
2011. júl. 23. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Az a degu dolga, hogy unatkozzon.
2011. júl. 23. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlen unatkozik ha a ketrecét rága,lehet hogy csak ki akar jönni (: vegyél neki egy párt,és akkor ketten lesznek és együtt rágják a rácsot,de nem fognak unatkozni :D egyébként mókuskereke van? meg rakj be neki fát amit rághat,tedd érdekesebbé a ketrecét (:
2011. júl. 23. 12:24
 3/8 A kérdező kommentje:
mindig teszünk be neki fát és szépen le is rágja.mókuskereke is van de nem nagyon szokott menni benne.és is szeretnék neki egy párt csak az a baj h a szüleim nem engedik :/ köszi a válaszokat.majd megpróbálom rávenni őket
2011. júl. 23. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Nagyobb ketrec, ami emeletes. Lehet neki polcot, futókereket, létrákat és egyéb olyanokat, amit a hörcsögnek.

:-)

2011. júl. 23. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocs a mókuskeréknek kb. 20 cm. átmérőjőnek kell lennie (minimum). A tiéd mekkora?

Az előző válaszoló vagyok.

És am. mennyi időre szoktad kiveni?

2011. júl. 23. 17:29
 6/8 A kérdező kommentje:

a ketrece 3emeletes .reggel az az 1. dolgom h kivegyem őt és kint van fél 3/4 órát.napközbe is többször kivesszük meg este is.a kereke 15cm átmérőjű.de nem szeret benne menni

köszi a válaszokat

2011. júl. 23. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Húha!

Akkor jó kérdés mi a baja. Luxus élete van. Én az előző válaszoló vagyok.

2011. júl. 30. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem unatkozik.Nekünk volt hogy mind a hatan (anya,apa 4 gyerek) együtt rágták sorba a ketrecüket pedig volt elég kerék,rágófa,sok nagy emelet,árjárók,egy cső fából,enni-inni is volt minden szinten voltak is kinn sokat egy nap,még is rágták.
2011. aug. 1. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!