Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vadászgöri gondozás?

Vadászgöri gondozás?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy görit!Már volt egyszer egy fiu,de most lányt szeretnék!Nem akarom ívartalaníttatni!Mennyi az esély a túltüzelésre?És mit csináljak,milyn ídőnként cseréljem az almát?A réginek elég kelemetlen szaga volt.Anya nem igazán szeretné mert,büdi!Mit csináljak van valami hatásos szagtalanító a tisztítás mellett?Hogyan bizonyítsam be:takarítani,gondozni fogom?!
2011. júl. 22. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na, ha szeretsz rendet csinálni akkor kérlek költözz hozzám! :D Amúgy ezt nem értem. Anyud most azért nem akarja mert büdi? Pedig nem lesz büdi, mert tisztítani fogod, és ha ivartalanítod nem lesz szaga. Ha ezt nem hiszi el, nincs valami ismerősötöknél göri, hogy megszagolja(már ha ivartalanítva van)? Vagy hol laktok (körülbelül)? Mert nekem vannak fiú és lány görényeim is, természetesen ivartalanítva vannak, esetleg egy találka, hogy megszagolja őket?
2011. júl. 23. 00:58
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen!A tesójának de annak van valami szaga fiú és nincs ivartalanítva!

Nem tudom hogyan győzzem meg?!:(

2011. júl. 23. 17:14
 13/16 anonim válasza:
Szia!Én már 4 éve akarok görit és úgy néz ki hogy anyu mostanra enyhült meg azzal a feltétellel, hogy ő ugyan nem nyúl hozzá.Mondtam neki, hogy nem is kell majd én gondozom megveszem neki a felszerelést, ketrecet és így végülis rábólintott a dologra.:) Amúgy nekem van cicám és az ő almostálját mindennap takarítom így nem lesz büdös.A görénynél is hasonlóképpen csinálnám.Az ágyneműjét pedig hetente cserélném.Egy görény csak olyan tiszta lehet mint a helye. :)
2011. júl. 24. 01:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem is van macsekom és énis naponta takarítom.
2011. júl. 24. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:
A görény és a macska nem feltétlenül fogják bírni egymást.
2011. júl. 24. 20:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Olvastam,ha kicsi a görény akkor lehet szoktatni és a macsek is kölyök még és már volt dolga görikkel:)
2011. júl. 25. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!