Bak vagy nőstény nyulat válasszak inkább?
Szia ahogy írtad a bak nyúl mindent megjelöl ezért a nőstény tényleg jobb választás viszont akkor nagyon kell figyelned nehogy kis nyuszik legyenek =) hacsak nem ez a célod velük.Nekem is bak nyulam volt de kiheréltettük így most nyugottabb viszont felborul a hormonháztartása.
Énis egy szobában alszok vele és sokszor van olyan hogy éjjel felébreszt.Főleg mikor isznak (ha golyós itatót veszel neki) vagy csak elkezd kaparni vagy rágni a ketrecét.Hát letakarni még nem próbáltam de lehet hogy beválna =)
Jó nyulazást! :)
Kicsit félek nőstény nyulat venni...Régen volt egy, Aliznak hívták....az a nyúl komolyan gyűlölt engem, állandóan morgott rám, harapott, karmolt és mindent szétrágott (többek között a téglát is)
Kettő bak nyulam volt eddig (az egyik ugye még most is él :D) mind a kettő egy angyal volt....semmit nem rágtak meg, odajöttek hozzám, lehetett simogatni...csak annyi a panasz, hogy jelöl....de ezt ivartalanítással meg lehet szüntetni ugye?
Na szóval ezért félek nőstény nyulat venni :D
Nekem is nőstény nyulam van, órákig a nyakamban ül és alszik... :)
Nem ettől függ a személyisége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!