Mennyi idösen lehet kézbevenni a kishörcsögöket?
Figyelt kérdés
több mint 2 hete születtek hörik2009. ápr. 2. 14:11
1/5 anonim válasza:
nekem japán táncoló egereim vannak és amikor elöször születtek picik akkor megkérdeztem a dokit és azt mondta hogy 2 de inkább 3rom hetesen
2/5 anonim válasza:
Szia! Hát a korukra nem emlékszem, de amikor már előjöttek és (persze már szőrösek voltak és nyitva volt a szemük) maguktól belemásztak a tenyerembe, akkor már felvettem őket. Gyorsan nőnek, sztem 2-3 hét körül lehetett.
3/5 anonim válasza:
az én hörcyögeimet már 3 hetesen meg lehetett fogni de azért csak óvatosan
4/5 anonim válasza:
emlékezetem szerint is 3 hét, és tényleg legyél óvatos, mert tapasztalatlanok és vadak lesznek (legalábbis az enyémek ilyenek voltak :) )
5/5 anonim válasza:
hát szerintem kezd el kézhez szoktatni őket úgy hogy beteszed a kezed és ha rámenek akkor szerencsés vagy de ha elakar menni akkor enged el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!