Oyan kisállatot szeretnék tartani ami csendes és nem büdös. Tippek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 10:48
11/17 anonim válasza:
Én is a dzsungáriai törpehörire szavazok! Nekem is van, attól függ, hogy milyen nagy az akváriumod, én kb kéthetente takarítom és még akkor se büdös!
12/17 anonim válasza:
Az arany hörcsög is olyan mint a törpehörcsög, és mint az összes más kisállat is. Ha takarítod nem büdös.
De a teknős is tud büdös lenni ha soha nem takarítod.
13/17 anonim válasza:
ajánlhatom számodra a halakat és pókokat itt a csendes kategória kifullad. Ha nem zavar a pici zaj akkor hörcsög,egér.
14/17 anonim válasza:
Minden állat tud büdös lenni, ha nem takarítják...
15/17 anonim válasza:
dzsungáriai törpehörcsög, nekem is az van. nagyon ajánlom. semmi hangja, ha kifogsz olyat akkor nagyon szelíd és kedves tud ám lenni. :) nézni is imádom mikor szenved a mókuskerékkel.. :D de nyugodtan ki lehet venni. enyém már igényli is h kivegyem. :D
16/17 ScarCity11 válasza:
Trópusi akvárium szép és nem kiabálnak a halak ;) persze nem könnyű szépen tartani ha nem értesz hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!