Vadászgörényről infók? :D
2 haveromnak is van, és számomra elviselhetetlen a szaguk:(
Nekem alapjáraton nagyon büdös, de szerintük "csak pézsmaszag"
engem ez is érdekel, hogy mennyire büdös, harap e meg ilyesmi
NYÚL VS GÖRÉNY?
görényem még nem volt de ez nagyon két kategória ám :D
Nyúl az jópofa, növényevő, szerintem nyugisabb mint a görény, de elég mókás állat. Szobatisztaságra lehet nevelni (görényt is), kézhez lehet szoktatni és nagyon kis cuki a pofija!
A görényhez azért több szakértelem kell, mégis ragadozó és elég erős ösztönei vannak. Egyesek szerint nem is lehet minden görényt rendesen megszelídíteni, de ezt majd inkább egy görényes döntse el, ne én.
Én amúgy ha belevágnék, akkor a kettő közül a görényt választanám, mert nagyon nagy egyéniségek, és jobban vonzanak a ragadozók, mint a növényevők.
"Vadászgörényről infók?" -> Ez így elég tág megfogalmazás... szerintem olvasgass minnél többet mielőtt még úgy döntenél, hogy görit szeretnél.
Néhány érdekes oldal (a sok közül):
[link] (az árak és néhány infó elég elavult!)
[link] Hogyan tartható a vadászgörény
Én több mint fél éven át készültem, hogy görényem legyen:)
Erősen ajánlott még a döntésed előtt meglátogatni egy-két görényest, hogy élőben is lásd (szagold, érezd) milyen is a görény. Pesten és környékén már ingyenes gazdi-képzéseket, göriismertetőket is szoktak tartani.
Persze ha van konkrétabb kérdésed nyugotan írj. (az hogy mennyire van szaga, ember és görifüggő csak élőben tudod megmondani, hogy neked mennyire kellemetlen.)
olyan cukik a cavalierek :D
Rio és fiú 2 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!