Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ez normális egy nyúlnál?

Speed2011 kérdése:

Ez normális egy nyúlnál?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy kis csincsilla nyulat,eszik iszik nincsen vele ilyen téren semmi gond..de vannak olyan időszakok ahol valamiért ugrál össze-vissza,meg kapar
2011. júl. 12. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy mozgás hiánya van? engedd ki egy nagyobb helyre (ahol nem tud elbújni sehova) 15-20 percig. utána lehet hogy lenyugszik :) az én malacaim is vergődnek ha mehetnékük van. olyankor fél órára kiengedem őket a szobába és utána semmi gond nincs velük :)
2011. júl. 12. 22:55
 2/11 A kérdező kommentje:
kiszoktam :) bár lehet hogy az a baj hogy nem levegőre?:)mert amúgy meg ha kiengedem utána egy ideig jól el van :)
2011. júl. 12. 22:57
 3/11 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy a levegő miatt. a malacaim csak a szobámban vannak. igaz volt hogy kivittem az erkélyre az egyiket, de mivel elég forgalmas úton lakunk, szegény rögtön szaladt be :)

akkor viszont nem tudom mi baja van, bocsi. fiatal? még az is lehet hogy csak kis szeleburdi :) nekem az egyik egy 3 hónapos kismalac, és folyton mászkál a ketrecben meg ugrál. nem nyugszik le :)

2011. júl. 12. 23:02
 4/11 A kérdező kommentje:
fél éves :) amúgy szeret játszani,nincs vele semmi gond :)
2011. júl. 12. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
majd lenyugszik ha idősebb lesz. addig örülj még játékos és lehet vele foglalkozni :)
2011. júl. 12. 23:11
 6/11 anonim válasza:
Nekem is volt csincsillám:)de sajnos már meghalt:(am figyelj arra hogy árnyékban legyen, mert lehet hogy melege van a bundájától, mert nagyon könnyen napszúrást kaphat és általában erre nagyon érzékenyek az állatok.
2011. júl. 13. 00:01
 7/11 Toppancs ***** válasza:
Az én nyuszim is ugrál sokat ráadásul egész éjjel kapar megállás nélkül. A kaparással nincs semmi baj mert azzal csak a körmét koptatja. Az ugrálást meg valószínüleg figyelem felkeltés céljából csinálja hogy simogasd meg vagy vedd ki egy kicsit:)
2011. júl. 13. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A csincsilla nyúl szürke színű nyulat jelent?

Egyébként, ha a nyuszi fel-le futkos és közben nagyokat ugrik az a boldogság jele. A kaparás pedig ösztön, hiszen az üregi nyulaktól származik.

2011. júl. 13. 23:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2011. júl. 14. 11:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyébként, ha a nyuszi fel-le futkos és közben nagyokat ugrik az a boldogság jele. A kaparás pedig ösztön, hiszen az üregi nyulaktól származik.

ez a legpontosabb válasz, tökéletesen egyetértek :D

amúgy tényleg, milyen a csincsilla nyúl??? csincsilla színű?

2011. júl. 14. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!