Volt már nektek olyan, hogy amikor hulla fáradtan lefeküdtök aludni akkor kezd el mondtun egy höri kerekezni?
Figyelt kérdés
Mit csináltok olyankor?2009. márc. 31. 10:40
1/9 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam az ott mondjuk
2009. márc. 31. 10:42
2/9 anonim válasza:
Akkor tedd ki a ketrecet vagy terráriumot egy másik helyiségbe, vagy vedd ki tőle a kereket (de inkább az első, hadd játsszon :))
3/9 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtál :)
2009. márc. 31. 10:47
4/9 anonim válasza:
Szerintem ez Murphy törvénye. :)
Vedd ki a kereket és építs neki wc-gurigákból mászókát, olyan alagutas-csöveset.Azzal is el tudja magát foglalni.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtál :)
2009. márc. 31. 11:36
6/9 anonim válasza:
Nem tesz jót neki ha egész nap szalad ! legfeljebb 2órát szaladjon összesen a törpe höri! A sima normális és az óriás hörinek lehet 7-8órát is engedni!
7/9 anonim válasza:
ha zavar akkor tedd ki..énis kitettem a szobából és sztem neki is jobb h nem éjszaka közepén idegesen viszem ki mer már annyira zavar:DA kereket hagyd benn kell neki a mozgás és néha tegyél be neki egy-egy újdonságot h lássa-nincs elhanyagolva:P de ne vedd el tőle a játékát!Teljesen normális h ájszaka kerekezik..éjszakai állat:)
8/9 anonim válasza:
Jah én néha úgy érzem h direkt szivatnak XD ha meg nem akkor kezdenek el szaladgálni akkor meg nyögni szoktak :D
9/9 anonim válasza:
én amikor hulla fáradt vagyok megse hallom 2 mp és elalszok "-.- XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!