A mongol futóegereket lehet fürdetni, tudnak úszni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 18:46
2/9 anonim válasza:
az egerek tudnak úszni, gondolom a futóegered is. de a biztonság kedvéért én nem tenném bele a vízbe először, csak meleg vizes törölközővel átdörzsölgetném. csorgass rá vizet, ha tetszik neki akkor tedd bele a vízbe. ha valami gond lenne úgyis ott leszel mellette szóval kikapod gyorsan ha gond van:D arra viszont nagyon vigyázz hogy fürdetés után jól szárítsd meg, ne maradjon nedves mert még megfázik!
3/9 anonim válasza:
Egeret fürdetni? Az egyik osztálytársam anyja a degut a csap alá nyomta. Igaz ők a -2 fokban kirakták az udvarra.
4/9 A kérdező kommentje:
Én csak azért kérdezem mert, példáúl nyáron meleg van leizzad és lehet, hogy büdi lesz. Azért kérdeztem nem akarom kínozni szegénykéimet!=)
2009. márc. 29. 20:24
5/9 anonim válasza:
Nézd, a kisállatok nem plüssfigurák ám!
Létezik ám nekik olyan ösztönük, hogy mosakodnak, ha piszkosnak érzik magukat, nem hiszem, hogy bele kéne "kontárkodni" a természet adta viselkedésükbe!
6/9 anonim válasza:
A rágcsálók alapból büdösek ( szerintem ), ha tisztán tartod a helyüket, szerintem már éppen eleget tettél a higiéniájukért....
7/9 anonim válasza:
A leírtak alapján nem rég van/nak egereid. Nem kell őket fürdetni,mosakodnak ők maguktól is. Sőt egymást is mosdatják. Ha a terrárium jól szellőzik,nem fognak leizzadni még nyáron sem. Persze nem árt ha nem a legmelegebb helységben tartod őket.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!=)
2009. márc. 29. 21:44
9/9 anonim válasza:
Háát..nekem táncoló egereim vannak és ők egyáltalán nem tudnak úszni.Belefulladnak..:S az h a mongol futóegerekkel hogy van nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!