A kisnyuszimnak adtam két friss pitypang levelet. Lesz tőle baja?
Figyelt kérdés
Most olvastam csak, hogy fonnyasztva kéne adni és valahol azt is írták, hogy 3 hónapos kor alatt ne adjunk neki :S2011. júl. 2. 18:26
1/8 anonim válasza:
Ha nem adsz neki vizet, akkor nem kell fonnyasztani.
2/8 anonim válasza:
Nem lesz, nagyon szeretik. A fiatal nyusziknak mondjuk tényleg nem ajánlják a friss zöldet, de azért valószínűleg egyszer-egyszer túléli.
3/8 A kérdező kommentje:
Most olvastam, hogy nem kéne azért ijedtem meg, főleg, mert előtte meg is mostam de nem teljesen nedvesen adtam neki. Köszönöm!
2011. júl. 2. 18:35
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kell mosni vagy nem a zöldet?
2011. júl. 2. 18:37
5/8 anonim válasza:
mosd meg, nem lesz rosszabb, ha megmosod.
6/8 anonim válasza:
Igen megmoshatod, de kis mennyiségben nem lesz baja a frissen szedett zöldtől. :)
7/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja tőle, kivéve ha vizes, de ennyitől még akkor sem lehet baja.
8/8 anonim válasza:
ha megmosod utána meg kell szárítani, vizesen nem szabad odaadni neki :O
folyamatosan kell hozzászoktatni a zöldhöz, mert hasmenést okozhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!