Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért csinálják ezt? (szíriai...

Miért csinálják ezt? (szíriai aranyhörcsög. )

Figyelt kérdés

Ma vettem két szíriai aranyhörcsögöt , egy fiut és egy lányt.

Egy terráriumba raktam őket.

És mintha olyat láttam volna , hogy verekednének.

Miért van ez?

2011. júl. 1. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
az aranyhörcsögöknél mindegy h fiu és lány mindig verekszenek mert MAGÁNYOS állatok
2011. júl. 1. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:
A kisállat-kereskedésben azt mondták , hogy nem fognak...
2011. júl. 1. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
biztos hogy ellenkező neműek? a mi törpehörcsögjeink kishíján kinyírták egymást mert azt hittük h fiú+lány de kiderült h mindkettő fiú..
2011. júl. 1. 12:31
 4/5 A kérdező kommentje:

biztos. (:

kisállat-kereskedésben vettük és ott is azt mondták , hogy különböző neműek.

aztán neten is megnéztem.

nem mindig veszekednek amugy .. mert most is egymáson alszanak .

9 hetesek amugy.

2011. júl. 1. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, hogy vérfürdő legyen, akkor azonnal tedd őket külön ketrecbe, mert ki fogják nyírni egymást. Nekem is verekedtek amikor együtt voltak, pedig kiskorúk óta együtt voltak és testvérek voltak. Eredmény: az egyik tele lett sebekkel és megvakult az egyik szemére, mert a másik belekapott és ömlött belőle a vér, kifolyt a szeme...

Szerintem rakd őket külön, ők egyedül érzik jól magukat, elég, ha néha te foglalkozol velük.

2011. júl. 1. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!