Szeretnék vásárolni görényt. (Még soha nem volt) Egyet vagy kettőt vegyek?
A kérdés az jól meggondoltad e? Én egyszer összeszedtem 25ezret hogy görényt vegyek, aztán kiderült hogy 40ből se jönnék ki ha mindent megveszek és megvan az összes oltása.
2 görények az az előnye hogy akkor nem kell állandóan rájuk figyelni úgymond mert elszórakoztatják egymást. De hátrány hogy nagyobb kupit tudnak csinálni és több kárt tudnak okozni.
Ha 1 görényt veszel akkor te leszel az egyedüli lény neki, te leszel apu és anyu, a szeretett gazdi, és óriási kötődés fog kialakulni köztetek.
Ha 2 görényt veszel ez sosem fog kialakulni, nem fognak 100%-osan rád hangolódni, nem te leszel a falkavezér, mert lefoglalják egymást.
Meghát azért... 1 görény is nagy meló hát még kettő!
Szia!
Nekem 5 évig volt vadászgörényem, és utána el kellett ajándékoznom egy vadásznak, mert egyszerűen miután megmüttetük( mert h kislány volt és ha nem párzik mikor tűzel akkor bánatában elpusztul) kivetközött önmagából és amit előtte rendszeresen a ketrecében 1 helyre elvégezte a dolgát , azt most a lakás különböző pontjain tette és nem tudtam róla leszoktatni, szétkaparta a szönyegpadlót, mindent amit tudott ellopott :) és a sarokülö garnitura mögé megszerzési sorrendben pakolta, óriási fazon nagyon nagy élmény volt vele élni, de nagyon sok kárt is tud tenni.
Szóval gondol át még1x h biztosan minden szépségével és bajával együtt tudod válallni. Egyébként nekünk szabadon volt csak éjszakára tettem be a ketrecébe.
Imádta a mackó sajtot, élt halt a vaniliás krémtúróért, banánért. ja és a fiam által már nem hordott téli sapi volt a kedvenc alvó helye.
röviden ennyit akartam hozzá fűzni nagyon kis aranyos szeretettre méltó állatka de nem könnyű vele az együtt élés.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!