A nyuszim mostanában elfut előlem, nem jön oda hozzám. Miért lehet ilyen? Nem szeret, fél tőlem?
Eddig mindig odajött hozzám, szinte rohant, felmászott rám, várta, hogy simogassam, ha hívtam jött hozzám..
Most meg ha utána megyek elszalad, nem marad meg a kezemben.. :(
4 hónapos nőstény nyuszim van
Első vagyok..
vagy esetleg valami új parfüm...vagy a nagy meleg miatt több izzadásgátló használat..és talán az zavarja az orrát... :)
több nem jut eszembe :)
Én vagyok a kérdező, cska már nem tudok belépni a másik regisztrációmra :S
Szóval: nem cigizek, sőt, mostanában parfümöt, dezodort sem használok. Viszont a nyuszim tök aktív lett, folyamatosan szaladgál, mintha puskából lőtték volna ki.. Régebben nyugisabb volt..
első és második vagyok :P :D
lehet, hogy nincs semmi baj, csak mostanra szokta meg a helyet annyira, hogy el tudjon "lazulni" és most már otthon érzi magát, és azért kezdett el sokkal aktívabb lenni. :) egy kis nasival szerintem mindig magadhoz tudod majd csalogatni, és szerintem előbb utóbb vissza fog "szokni" hozzád, amikor még jobban megszokja a kint létet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!