Mire kell figyelni a tengerimalacok vásárlásakor?
Ha már nem mozog, akkor, ne vedd meg!! :)
Na de most komolyan. Ha odamész a ketrecéhez, ne rohanjon el egyből, úgyértem lehet félénk, de ha túl félénk, akkor lehet hogy stresszes, nem érdemes megvenni. Ne legyenek rajta vágások,horzsolások,szőrkikopások, mert akkor bántották((szülők,testvérek,emberek)) és nagyon agresszív lehet később!! És a legfontosabb: NEM KELL MINDÍG AZT VENNI AMIT AZ ELADÓ MOND, MERT AZ ELADÓNAK CSAK AZ A CÉLJA HOGY MINÉL TÖBB DRÁGA CUCCOT SÓZZON RÁD!!!!!!!!
Én 10 éve tartok malikat. Én nem állatkereskedésből vennék, de tenyésztőtől se. Teszveszről vagy Vateráról venném, mert ha nem kelnek el, sokszor bántják/megölik azokat az állatokat.
Írdd be a keresőbe, hogy "gemon" ott a fórumon rengetek hasznos ötlettel ellátnak. Ha onnan veszel/kapsz malit nem fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!