A tengerimalackának nincs semmi olyan mint pl a macskának a macskamenta?
Tehát amitől boldogabb lesz vagy amivel tud játszani.
2 malackám van, de nem nagyon szoktak játszani. Játékuk nincs mert nem is kaphatóak nem tud semmivel sem játszani nem úgy mint a hörcsög. :\
Tehát nincs semmi ilyen nem ártalmas növény vagy hasonló mint a macskamenta amitől a macskák boldogok lesznek és bele vannak bolondulva?:D
Hát, ebben a nagy melegben én kissé hűvös vizet, kb. 1 cm-t engedtem nekik és fürdőznek! Imádják, pancsolnak. Plusz felkötöttem nekik házat magasabbra, amibe le föl ugrálnak.
Nem lehet, hogy kicsi a helyük, azért szomorúak?
Amúgy írd be a keresőbe, hogy gemon, ott nagyon sokat tudnak segíteni!!
nem hiszem h a hely miatt mert sokszor kiengedem őket a szobába de csak néha körbenéznek és visszafutnak a kitett házikójukba....vagyis ijedtek nagyon.
a vízzel hát....nem nagyon szeretik mert néha meg szoktuk őket fürdetni óvatosan, hogy tiszták legyenek, le legyen rajtuk kórokozó de nem nagyon szerették pedig a víz nem volt meleg hanem enyhén langyos....
A tengerimalac "ilyedős" természet, egy prédaállat (volt), őket ilyennek kell szeretni. Első voltam.
Ha nagyon játékosra vágysz, tarts inkább macskát.
tudom hogy ijedős. nem tartok macskát, szeretem a malackáim nagyon. :)
csak szeretném ha jól éreznék magukat.
a macskamentát sem azért írtam mert macska kellene hanem azért mert kíváncsi vagyok hogy csak a macskából vált-e ki ilyen érzelmeket? más állatból nem? (tudom a neve utal rá de hátha vki próbálta....)
akkor pici tálba rakjak hideg vizet és tegyem bele?:D mármint h csak a lábukat se nyelje el vagyis olyanra értem h a tappancsukat elnyeli még:D
akkor ez jó ilyen meleg nyáron? mert azt olvastam h :
Tudnak úszni csak nem szeretnek...meg nem szeretik a hideg vizet. de akkor majd kipróbálom.
köszi a tippet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!