Mibe halt meg? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Orvoshoz kellett volna vinni tényleg.
Am a kutyám azért fogyott le, mert bélférge volt, ami azt jelenti, h egy(vagy több) nagy kukac szerűség a gyomrában beágyazódott és megette a kaját amit igazából a kutya evett meg...így evett is meg nem is:/
Nekem is ez történt régebben az egyik hörcsögömmel. Én rögtön vittem orvoshoz, amikor észrevettem, hogy kezd lefogyni és a doki arra gyanakodott, hogy bélférge van, ami megeszi bent tőle a kaját. Kapott is rá ilyen gyógyszert azonnal. Később vissza kellett volna vinni hogy újra kapjon gyógyszert, de azt már nem élte meg. :((( Lehetséges, akkor hogy nem is bélférge volt, ha nem segített az a gyógyszer neki...olyat is hallottam már, hogy bélelzáródás...lehet az volt neki, arra meg nincs orvosság ilyen kisállatnál. :((
Sajnálom a nyuszidat! :(
Felhívtam egy nyúlszakértőt. Mondta, hogy bélelzáródása volt, és hogy a törpenyusziknál ez gyakran előfordul.
Van még 3 nyuszim félek, hogy nekik is lesz valami bajuk de azért fertőtlenítettem a helyet. Van egy új fajta nyuszim ő nagyon kényes őt nagyon féltem. :(
19:17-es vagyok
Látod, mondtam, hogy bélelzáródás az oka. Szerintem az én hörimmel is ez történt.
Műtéttel tudnak ezen segíteni, de pl. hörcsögöt nem szoktak altatni, mert nem élné túl mert kicsike, tehát őt sajnos amúgysem lehetett volna ebből meggyógyítani, de egy nyuszin már lehetséges hogy lehetett volna segíteni, mert nagyobb állatka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!