Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan tudnám elfogni a...

Hogyan tudnám elfogni a patkányomat? 1 Éve a konyhában él!

Figyelt kérdés

Komolyan mondom nektek én már mindent próbáltam de nem megy :( Nem hittem hogy épp egy patkány fog rajtam kifogni..Ezeket próbáltam már:

-Élvefogó (Nem ment bele)

-Csalogatás (Egy cérnára kötöttem uborkát de nem jött ki érte)

-Szimpla kifutás és elkapás

és még számtalan elfogási módszert próbáltam de egyszerűen nemtudom elfogni.

MEGÖLNI NEM AKAROM!

2011. jún. 20. 00:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

az se semmi..xd 1 éve?!

az én tengerimalacom sosem tűnik el,pedig kiszoktam engedni a lakásba,de mindig visszajön a ketrece elé,ha megunta a szaladgálást.

szerintem is próbáld meg az altatót.

2011. jún. 20. 16:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne tegyél neki ennivalót, a hasa majd kihatja. Ha csak a konyhában van meg elég könnyű elfogni...
2011. jún. 20. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:

1 éve? -.-" hár gratula. :'DDD

alapból nem kellett volna elengedni és nem lenne ez.. olyan buta emberek léteznek és ilyen kérdéseket tesznek fel h még jobban hülyének nézzék..

2011. jún. 21. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
*hát
2011. jún. 21. 14:39
 15/15 anonim válasza:
hát utolsó, lehet hogy nem is engedte ki, csak kiszökött, amúgy meg én mindíg kiengedem a patkányomat, és vissza jön.Maximum lehet hogy ő is azt hitte vissza fog menni hozzá, amúgy meg előző válaszok hasznosak voltak, de gondolom azóta már sikerült elfogni :D( csak nem bírtam ki h erre az utolsó válaszra ne reagáljak..)
2011. nov. 14. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!