Mit tegyek? Az egyik tengerimalacom elpusztult és a másik keresi.
Két nőstény malacom volt,tegnap az egyik elpusztult,amelyik életben maradt ö a szerényebb,félősebb.Tegnap látszott rajta,hogy keresi a másikat,fel le szaladgált,szimatolt..akkor még evett is,ma viszont semmit nem eszik és nem is iszik vizet se.
Mit tegyek,hogy jobb kedve és étvágya legyen?
a válaszokat előre is köszönöm!
szia.
nekem is volt egy ilyen esetben részem:(sajnos
nekem is így volt,de én aznap elmentem az állatkórházba,és adtak nekem vagy 5 injekciót,ha nem lesz jobban adjam be neki.
Egy fél napig nem evett,de kivettem,és sokat simogattam,és megpróbáltam etetni,itatni,nekem sikerült.
És egyébként kifertőtlenítetted a ketrecet/akváriumot?
Ne, lenne gond,ha megkérdezném,mik voltak az elhunyt tengerimalac tünetei?
Sok sikert,egészséget kívánok a másik malachoz.:)
Sajnos valahogy tüdögyulladást kapott,vittük 3napon keresztül injekciózni,pénteken azt mondta a doki,hogy már egész jo állapotban van.
Természetesen mindent lefertőtlenitettünk,kipucoltunk.
köszi a segitséget majd próbálkozok:)
ha bármi kérdésed van írj!
de egyébként nekem is ugy volt,hogy aztmondták hogy jól van,másnap meg elpusztult.:(
kérdező teljesen igazd van.
nekem is pl azért nem engednek már az én 1.5éves malacom mellé.:(
köszi a válaszokat:)
már rendesen eszik és nem olyan bátortalan:)
nem hiszem,hogy lesz társa,nem azért mert nem tudnám ellátni,csak nem tudom,hogy hogyan viselné el...a másikat is nehezen szokta meg.meg nem igazán akarok más malacot jelenleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!