Aranyhörcsög tud úszni?
az volt h beraktam egy ien kis papírdobbzba de ien picibe és a víz fölé tettem h simén be tudjon másznia vízbe kiszagolt és nme tetszett neki a víz...:D aztán beleraktam egybúől láttram h iszonyúan fél és egyből vissza is raktam a dobozba
többet nem próbálkozom nme akarom h rémületében meghaljon. Tudom h akik aztmondták h igen azért mondták mer az ő hörcsögük élvezte...szerintem az hörcsögtől függ...az enyém éppenn nem:) de én így is szeretem(L) és köszi a válaszokat!
Szia!
Nekem volt és egy óriási itató tartálya volt és beleesett és úszott benne de amint kivettem és megszáritgattam remegett, és ez még néhány napig így volt, pedig kellemes volt a víz.Ebbből azt vettem le hogy nem szeret.
az enyém szeret.
langyos víz pont megfelel nekik.
NE HASZNÁLJ SAMPONT!!!!
utána csavard törölközőbe vagy valami más törlőbe.
AMÍG NEM SZÁRADT MEG TELJESEN NE RAKD VISSZA!!!!!!!!!!!
AMÍG FÜRDIK ÚGY MINT EGY VIZIMENTŐ ÚGY ÁLLJ OTT HA CSENGETNEK KÖZBEN KI NE MENJ MERT LEHET HOGY HÖRCSÖGÖD ÉPP ABBAN A MÁSODPERCBEN FULLAD MEG AMIKOR ELHAGYOD A FÜRDŐSZOBÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
még valami:hidj nekem ami most van az a 6. aranyhörcsögöm
REMÉLEM KIPRÓBÁLOD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!