Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Görény tulajdonosok?

Görény tulajdonosok?

Figyelt kérdés
Szeretnék görénytulajdonosoktól linkeket esetleg csak tanácsokat kapni,hogy ki honnan szerezte be kiskedvencét!?(Hobbi állatot szeretnék nem tenyészcélra) Előre is köszönöm a boldog görénytulajdonosoknak :)
2011. jún. 11. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Most azért vagyok görény, mert tulajdonos vagyok? Hát köszi.
2011. jún. 11. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:

első válaszolónak: Te nagyon buta vagy XD

Kérdezőnek: Régebben én is nagyon szerettem volna görényt,nagyon sokat olvastam róluk aztán rájöttem hogy mégsem való nekem. Ismerek egy oldalt ahol sok görény tulajdonos és információ van nézd meg: [link]

2011. jún. 11. 12:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak:Én már évek óta szeretnék görényt de msot komolyabban 1-2 hónapja olvasgattam a görények után és még mindig nem tántorodtam el.A kérdés arra irányult,h feltétlenül tenyésztőtől vásároljak vagy egy-egy hirdetés is lehet megbízható.Csongrád megyében nem találtam tenyészetet ezért kérdeztem.
2011. jún. 11. 13:34
 4/8 anonim válasza:
Nekem három éve vannak görényeim(hobbi) és nekem a véleményem az, hogy csak tenyésztőnél vegyél.Megbízhatóak,nem adnak vad görényt,beteget.Bármikor felhívhatod őket,hogyha kérdésed van és segítenek is!A kisállat kereskedésben pedig örülnek ha viszed még néha a nemüket sem tudják,ott lehet hónapokig vannak egy apró ketrecbe bezárva ahol ember nem fogdossa őket és elvadulnak.A tenyésztő minden szempontból jobb.
2011. jún. 12. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
én hirdetésből vettem, de ott is csak úgy érdemes, ha az eladóról látod hogy jól tartja őket. bemész, elbeszélgettek, ad "használati utasítást". pl elmondja hogy ha megharap mit csinálj, mivel etesd stb. azis előny ha kiengedi a közeledbe a kicsiket, esetleg pár felnőtt görényt és látod, hogy milyenek.
2011. jún. 14. 12:53
 6/8 anonim válasza:
Én csak annyit tudok, h állatkereskedésbe nem szabad venni, mert sose fogod megszelídíteni :( mi is így jártunk 3 hét után elajándékoztuk,mert nem tudunk hozzányúlni se, egyből harapott, a vastag kesztyüt is átharapta:S sajnáltam szegényt, mert ha aludt jó mélyen olyan aranyos volt, meg megvettem neki mindent.:S
2011. jún. 14. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
En is azt mondom hogy tenyesztotol vedd,mert en is kis allat kereskedesben vettem es 1-2 evig harrrrrrrrrrrrapott,de nagyon nem tudom mert.Engem nem bantot de masokat igen.
2011. jún. 14. 18:11
 8/8 ezioaudituredafirenz válasza:
[link] itt mindent megtalálsz amit szertnél nincsolyan ami nincs benne
2011. jún. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!