A tengerimalac és a törpenyuszi tartható együtt? (alul magyarázok)
Nekem sokáig éltek együtt egy terráriumban a tengerimalac és a nyuszi. A tengerimalac volt meg előbb, amikor kaptunk egy megunt kisnyuszit, kínunkban egymás mellé kerültek.
Több évig voltak együtt soha egy apró sérülés sem volt. A malac általában a nyuszin aludt keresztben :) Vigyáztak egymásra és ne tudjátok meg milyen hiszti volt, ha az egyiket kivettük a terráriumból...amelyik bennmaradt, addig nem nyugodott meg, amíg nem került vissza a "barátja", vagy amíg ő is ki nem került mellé. Ilyenkor boldogan üdvözölték egymást.
Nem tudom, nekem nem úgy tűntek, mintha szenvednének együtt...
Amióta malacka meghalt nyuszi totál magába van roskadva, napokig kereste :(
Bocs a kis off-ért, de meg akarom említeni: nekem az énekes papagájom imádott a tengerimalacokkal játszani, állandóan odarepült hozzájuk, alig lehetett kiszedni/leszedni a ketrecből/ketrecről!
És a hörcsög nem is unalmas. Mindig kijön, ha meghallja a hangomat, a kezemből szeret csak szinte enni, és elvárja, hogy simogassam a hasát, és kivegyem futkosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!