Sürgős! Kiszökött a ketrecéből a törpe hörcsögöm és sehol nem találom, mit csináljak?
A többiek jókat mondtak, nekem is régen (mikor hörim volt) meglépett egyszer-kétszer és úgy került elő, hogy én is letettem a földre valami kaját, amit nagyon szeretett, azt megérezte és előbújt lakmározni :).
L/24
Nézd meg a sütőben. Nekem régebben az egyik aranyhörcsögöm úgy lett meg, hogy hallottam, hogy horkol. És a sütőben aludt éppen. :)
Amúgy csinálhatsz ilyen kis csapdát. Vegyél egy mély tálat, tegyél elé könyveket úgy, hogy lépcsőszerűen legyenek egymásra rakva, a legtetejére egy vonalzót úgy, hogy az egyik fele a tál belseje felett legyen. És arra a végére tegyél valami olyan kaját, aminek illata van, hogy megérezze (pl. füstölt szalonna :) ) Ha a höri felmászik a könyveken és rámászik a vonalzóra, hogy megegye a finomságot, a vonalzó megbillen és a höri beesik a tálba. És megvan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!