A tengerimalackák milyen aranyos dolgokat szoktak csinálni?
Ennek a kérdésnek semmi értelme, csak aranyos tengerimalacokról szeretnék beszélgetni. Anyám már unja, hogy egyfolytában "fanolok", úgyhogy őt már nem fárasztom.
Idáig ahány malacom volt, mindegyiknek más-más volt a személyisége, és irtó sok hülyesége volt mindegyiknek :D A tiéketet mi jellemzi leginkább?
Szerintem a seprűt minden malac szereti :D Az enyém is mindig odajön, örül neki nagyon. Főleg azért, mert akkor minden érdekes dolgot összesöprök, ő meg abban szeret guberálni. És igen, általában széthordja az egész koszt, és nem hagy békén, tönkreteszi az egész munkámat :D
A másik meg, hogy szeret felugrálni dolgokra. A combomra szokott, ha leülök hozzá, meg a szekrénybe is beugrik, ha nyitva van az ajtó. Befészkeli magát a cuccok közé, és onnan dumál kifelé.
Nekem deguim voltak(most 1 van).
Elején a családom ellenük voltak de már ők is megszerették. :)
Felmászik a szárazkenyeres szatyorra és legurul folyton üldöz ha meglát, oda kell figyelni h ne lépjek rá.
Bemászik a chipses zacskóba.Felmászik a lábamon a fotelba.
Kábelmodemen melegszik.
Egy öreg degum meg a vállamra mászott és ott üldögélt mint kalózon a papagáj.
Csikizést is imádják, teljesen kifordul h a hasához mega torkához hozzáférjek, és vigyorog közben. :D
Meg néha elalszik az ölemben.
Nekem egy 6 és féléves lány malackám van, Mogyi, akit nagyon-nagyon szeretek! :) Mostanában rászokott arra, hogy ha kinyitom a ketrece ajtaját, odateszi a fejét a rácsra, hogy vakargassam, azt nagyon szereti, sőt, a családban csak nekem engedi meg, hogy az állát és oldalt a fejét simogassam (pedig régebben nem hagyta!). Sokat szelídült és lustább is lett az utóbbi 1-2 évben, hiába, öregszik szegénykém. Fiatalabb korában már a hűtőnyitásra, zacskócsörgésre is azonnal ugrott a rácshoz, volt, hogy fütyült is. :) Nagyon szeret a szabadban lenni, legelészni - imádja a friss füvet, csak sajnos nagyobb mennyiségtől könnyen rosszul lesz, de ha szénát etetek vele, meggyógyul.
Néhány kép róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!