Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalackák milyen...

A tengerimalackák milyen aranyos dolgokat szoktak csinálni?

Figyelt kérdés

Ennek a kérdésnek semmi értelme, csak aranyos tengerimalacokról szeretnék beszélgetni. Anyám már unja, hogy egyfolytában "fanolok", úgyhogy őt már nem fárasztom.

Idáig ahány malacom volt, mindegyiknek más-más volt a személyisége, és irtó sok hülyesége volt mindegyiknek :D A tiéketet mi jellemzi leginkább?

2011. jún. 7. 22:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
A domináns bandavezér lányom imádja a söprögetést. Óriási ketrecben laknak és benne szoktam söpörni, és mikor meglátja, rohan oda és óriásiakat popcornozik. Irányít engem, hogy még itt is ott is takarítsak, és annyira élvezi az egész procedúrát, hogy mindig nevetnem kell. Van most két kicsi hím tesópárom és a meleg miatt egy törülközőbe jól betekert jégakkut tettem be a ketrecbe. Egyikük annyira megörült neki, hogy visítva ugrált rajta és mikor elfáradt ráfeküdt és több, mint egy óra hosszat le sem szállt róla. A tesójának megengedte, hogy melléheverjen.
2011. jún. 8. 08:47
 12/22 A kérdező kommentje:

Szerintem a seprűt minden malac szereti :D Az enyém is mindig odajön, örül neki nagyon. Főleg azért, mert akkor minden érdekes dolgot összesöprök, ő meg abban szeret guberálni. És igen, általában széthordja az egész koszt, és nem hagy békén, tönkreteszi az egész munkámat :D

A másik meg, hogy szeret felugrálni dolgokra. A combomra szokott, ha leülök hozzá, meg a szekrénybe is beugrik, ha nyitva van az ajtó. Befészkeli magát a cuccok közé, és onnan dumál kifelé.

2011. jún. 8. 12:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

jah, igen, az én lánykáim is udvarolnak egymásnak :D főleg a nagy a kicsinek. pocornoznak, felugranak a ház tetejére, onnan kémlelik, h mikor jön a hami :D

itt van róluk 2 kép, remélem sikerül a feltöltés, most csinálok ilyet először :D

[URL= [link]

[URL= [link]

2011. jún. 8. 13:20
 14/22 anonim ***** válasza:

eeeej... na mégegyszer:

[link]

[link]

2011. jún. 8. 13:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

sorry. remélem mostmár sikerül :D

[link]

[link]

2011. jún. 8. 13:23
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem deguim voltak(most 1 van).

Elején a családom ellenük voltak de már ők is megszerették. :)

Felmászik a szárazkenyeres szatyorra és legurul folyton üldöz ha meglát, oda kell figyelni h ne lépjek rá.

Bemászik a chipses zacskóba.Felmászik a lábamon a fotelba.

Kábelmodemen melegszik.

Egy öreg degum meg a vállamra mászott és ott üldögélt mint kalózon a papagáj.

Csikizést is imádják, teljesen kifordul h a hasához mega torkához hozzáférjek, és vigyorog közben. :D

Meg néha elalszik az ölemben.

2011. jún. 8. 15:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg bemászik a ruhaujjamon aztán mászkál bent körbe a ruhámban, közben csikiz és szurkál a karmocskáival. :D
2011. jún. 8. 15:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy 6 és féléves lány malackám van, Mogyi, akit nagyon-nagyon szeretek! :) Mostanában rászokott arra, hogy ha kinyitom a ketrece ajtaját, odateszi a fejét a rácsra, hogy vakargassam, azt nagyon szereti, sőt, a családban csak nekem engedi meg, hogy az állát és oldalt a fejét simogassam (pedig régebben nem hagyta!). Sokat szelídült és lustább is lett az utóbbi 1-2 évben, hiába, öregszik szegénykém. Fiatalabb korában már a hűtőnyitásra, zacskócsörgésre is azonnal ugrott a rácshoz, volt, hogy fütyült is. :) Nagyon szeret a szabadban lenni, legelészni - imádja a friss füvet, csak sajnos nagyobb mennyiségtől könnyen rosszul lesz, de ha szénát etetek vele, meggyógyul.

Néhány kép róla:

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 8. 22:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
a szaladós képen olyan cukin menekíti a bundáját :3
2011. jún. 8. 22:53
 20/22 A kérdező kommentje:
Mindegyik malacka tündéri! :3
2011. jún. 11. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!