Rendelt már valaki a centrumzoo.hu oldalról?
Innen szeretnék most rendelni a tengerimalacaimnak egy nagyobb ketrecet. Azt írják, hogy ha előre utalom a pénzt, akkor nem kell kiszállítást fizetnem, ellenkező esetben ez 500 ft.- lenne. Nem kis összegről van szó, és nem tudom megbízhatok-e az oldalban, hogy ha előre utalok nem lógnak meg a pénzzel.
Tapasztalatok?
Én az ilyen oldalakkal úgy szoktam, hogy elsőre inkább kifizetem a szállítást, aztán ha minden oké, akkor utána megbízom bennük annyira, hogy előreutalok.
De amúgy az utalásnak nyoma van, és a kiszállításnak is, szóval simán perelheted őket, ha nem hozzák ki a cuccot, és ezt ők is tudják. De mondjuk elég igénytelen az oldal, szóval lehet, hogy sumákság, nem tudom mióta létezik. Ha fent van már pár hónapja, akkor szerintem megbízhatók, ha teljesen új, akkor inkább óvatosan bánj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!