El tudná fogadni az új jövevényt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Én pont múlthéten estem ezen túl. :)
Nálunk az volt a helyzet, hogy az én nőstény tengerimalacom már jó fél éve egyedül volt. Aztán eldöntöttem, hogy veszek neki egy társat.
Kicsit nehezen jött össze, de csak sikerült találni egy kis nőstény tengerimalacot. Összeraktuk őket, ahogy az előző válaszoló is írta, tiszta alomba, és én nagyobb ketrecet is vettem. Már rögtön kíváncsiak lettek, szagolgatták egymást, olyan volt, mintha a nagyobb a kisebb fülét nyalogatná. Szóval jól végigszaglászta. :)
A következő 2 napban még volt, hogy a nagyobb megkergette a picurt, de nem bántotta. Most már tök jól kijönnek, együtt kajálnak, punnyadnak, és igaz: SOKKAL ÉLÉNKEBB ÉS BOLDOGABB, mióta nincs egyedül. :)
Ráadásul eddig reggel hagyott aludni, míg egyke volt, most ha meghallják, hogy elkezdtem mocorogni az ágyban, rögtön követelőznek mindketten és addig futkosnak, míg meg nem etetem őket. :) Nagyon édesek!
Szerintem ha lehetőséged van fiatalabb malackát venni, akkor tuti nem lesz gond, idősebbnél meg nincs tapasztalatom, de gondolom ott is rájön, hogy jobb neki így, mint egyedül.
Sok sikert! :)
nekem is 2 kislánykám van.
2 hónapja vettem a babát. a nagy előtte szintén 2 hónapig egyedül volt.
már akkor is élénk, jó kedvű kis coca volt, de a kicsivel olyan bulikat csapnak, h tv helyett őket nézzük esténként.
az összehaverkodás idején volt egy kis aggódás bennem, mert a nagy folyton éreztette a kicsivel, h itt ő az úr, de mostmár a picur is ki tud állni magáért.
udvarolnak egymásnak, kergetőznek, játszanak :D
ide is felteszem a képüket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!