Milyen fajta nyulak vannak? Pl. Törpe nyúl stb.
Figyelt kérdés
nagyon szeretnék egy nyuszit amit ha akarok ki is engedhetem az udvaron (persze elkerített részen nehogy elkóboroljon)2011. jún. 4. 15:16
2/5 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok. Ez pedig egy olyan oldal ahol kimondottan törpenyuszik vannak. (nekem az oroszlánfejű törpe nyuszi a kedvencem, egyszer majd olyat szeretnék)
Neked melyik tetszik?
3/5 anonim válasza:
A belga óriás változata, a kedvencem: a német óriás nyúl. Imádom, hogy olyan nagy, és óriási fülei vannak:D Nagyon ragaszkodó, és okos. Igaz, hogy jóval nagyobb hely kell neki, de ha szobatisztaságra van szoktatva, hamar belakja a lakást, mint egy kutya. Ő nem olyan érzékeny a betegségekre, mint a törpe, ezért kint is jobban lehet tartani. Tavasszal-ősszel kint szokott lenni, nyáron nagyon meleg van, télen meg hideg, bár bírná azt is, de inkább bent legyen a melegben:) Te sem fagynál meg télen kint, de mégis jobb bent a meleg lakásban:D
4/5 anonim válasza:
Pl.: Kosorrú törpenyúl. Nekem ez a kedvencem és mégnagyon barátságod nyuszifajta is.
5/5 anonim válasza:
A törpenyúl nem egy fajta, hanem egy gyűjtőnév, a házinyulak egy csoportja, amit kifejezetten iskedvencnek tenyésztenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!