Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hangyák! Gyorsan segítség a...

Hangyák! Gyorsan segítség a hörimnél bemásztak a hangyák! Hogyan tudom ki szedni őket?

Figyelt kérdés

Randa sok és fekete nameg gyors!

amikor jönnek kifelé összenyomom őket de vannak amik nem jönnek sőt a házába is bemmennek!

Légyszííí segítsetek ugye nem lesz baja a kis arany hörimnek, 2 hónapos!

2011. jún. 2. 19:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vedd ki a hörcsögöt, takarítsd ki a helyét, irtsd ki a hangyákat, majd tedd vissza és olyan helyre, ahol nem férnek hozzá.
2011. jún. 2. 19:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne a hangyákat szedd ki, hanem a hörcsögöd!!

Utána takarítsd ki a kuckóját, engedj rá vizet, fertőtlenítsd! A hangyák a vízben megfulladnak majd.

2011. jún. 2. 19:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Ahol bejöttek azt betömtem rovarirtóval de hogyan szedjem ki a terráriumból?
2011. jún. 2. 19:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Egy bazi nagy akvárium volt régebben és sehova nem fér fel ja meg emlgetni se olyan klassz!!!
2011. jún. 2. 19:09
 5/11 A kérdező kommentje:
De azért köszi
2011. jún. 2. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A hörcsögöt szedd ki, aztán teljes alom csere, hangya irtás és úgy vissza...
2011. jún. 2. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A terrárium köré szórj sütőport, az távol tartja őket ideiglenesen. De előtte szedd ki őket a höridtől. Nálam is volt ilyen probléma, én hangyacsapdával írtottam ki őket.
2011. jún. 2. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra vigyázz, hogy a höri ne egye meg az esetlegesen mérget nyelt hagngyát, mert neki is baja lehet. Esegleg ha meg tudod oldani, tegyél egy tálca vizet a terra alá, hogy mindenütt legyen víz a terra körül, a hangyák tudniillik nem igazán tudnak úszni. Ha a höri védve van, kezdhetsz irtani. De mindenképpen ki kell takarítani a terrát, azt nem úszod meg :)
2011. jún. 2. 19:17
 9/11 A kérdező kommentje:

oks Úgy nézem megilyedtek attól h befújtam a jukat és h nem jött vissza egy hangyuszse szal talán nem mennek vissza és kitakarítom épp a helyét köszike

Ui:szegénykém még mindíg nem ébredt fel ahova letettem ott kuksol és nem is mozdul de minél kevesebbet írok annál hamarabb vissza mehet szal sziasztok ja és kaptatok pipát!

2011. jún. 2. 19:17
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt a bajom és én úgy oldottam meg ,hogy körbefúlytam (kívülről) hangyairtóval és azóta nem mennek oda
2011. jún. 3. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!