Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Muszáj beoltatni a nyuszit?

Muszáj beoltatni a nyuszit?

Figyelt kérdés

Szüleim szerint úgy sem lesz semmi baja..

De én nagyon féltem és be szeretném oltatni

Viszont nekem pénzem nincs , így csak a szüleimtől kérhetnék.

Mit tegyek?

2011. máj. 29. 14:34
1 2
 11/15 Platypus ***** válasza:

Menjetek más orvoshoz. Nem kell, hogy ennyibe kerüljön. Van olyan orvos, aki ritkán olt nyulat, és az egész ampullát vagy mit kifizetteti mert azt adott időn belül el kell használni. Egy ampulla meg egy csomó nyúlnak elég.

Ha kombinált oltást kértek és egy kifejezetten nyulas dokitól, kb. fele ennyi lesz.

2011. máj. 29. 15:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Ha beutaznánk egy nyulas dokihoz, ugyan itt tartanánk...
2011. máj. 29. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Az hogy nincs beoltva a kutyátok,elég súlyos dolog.Még ti is kaphattok el tőle akár halálos betegséget is. (És szerintem büntetik is,ha nincs beoltva :S)
2011. máj. 29. 15:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol laksz, ők Ráckeresztúron vannak:

[link]

Ahogy látod olcsón oltanak, igaz nem náluk vetted a nyuszit, de ha szépen udvariasan felvázolod a helyzetet, akkor gondolom elviheted hozzájuk a nyuszikat. Itt is kell ismétlő oltás, de olcsóbban jössz ki mint máshol.

Ha messze van, akkor kérdezz meg néhány hobbitenyészetet,sokan maguknak oltják a nyulakat, hátha elmehetsz egy közelibe, mást nem tudok ajánlani.

Illetve igen, nyulas orvosok, keress rá a Család utcai rendelőre, vagy a Felicavet állatkórházra, hátha olcsóbbak.

2011. máj. 29. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha a szüleid nem adnak pénzt, mutass rá arra a dologra, hogy megvettétek a nyuszit, ami nem olcsó, nem is beszélve a felszerelésről, aminek szintén elég borsos az ára. Kaja, széna, alom, ezt mind kifizették. Belefektettetek egy csomó pénzt, és ha egy ilyen hülyeség miatt meghal, hogy évente nem szánnak rá pár 1000-et az oltásra, pocsékba ment az egész. Nagyon anyagiasnak hangzik, de ha csak ebből értenek, ezt kell megpróbálni. Elég baj, ha a kutya-macska sincs beoltva, mert azt még büntetik is. Egyébként még az elején kellett volna tisztáznotok, hogy mi az, amit hajlandóak rászánni a kedvencedre. Akkor kellett volna megbeszélni, hogy ilyen dolgokat nem fizetnek. És legyenek szívesek, inkább ők se tartsatok semmilyen állatot. Kutyát sem, meg macskát sem, ha nem tudják, hogy milyen szabályok között lehet megtenni!
2011. máj. 30. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!