Mennyiért adhatnám el az aranyhörcsögeimet?
Figyelt kérdés
3-4 hetesek. Kisállat kereskedésben (Szeged) mennyiért vennék át őket? Ti mit tartanátok reális darabonkénti árnak?2011. máj. 29. 04:17
1/11 kepek válasza:
add el a kinai étteremben ott többet kapsz értük
2/11 anonim válasza:
Errefelé (Bp) kb. 1000 forint egy felnőtt.
4/11 anonim válasza:
Örülj ha pár forintot kapsz érte egy állatkereskedésben. Bőven van belőlük, szaporodnak gyorsan, nem éri meg a kereskedőnek venni.
5/11 anonim válasza:
05.06-os iró!kínai étterembe?persze,az hiányzik!ot nem tartani fogják hanem megenni!hogy lehetnek ilyen gondolataid
6/11 anonim válasza:
Állatkereskedésekben nem szoktak pénzt adni ilyen sehonnai bevitt állatért. A legjobb, ami történhet, az az, hogy levásárolhatod az árukat. De mondjuk ha rögtön őket kérdeznéd meg, lehet, hogy nem esnél pofára, mikor odaérsz :)
7/11 anonim válasza:
esetleg a környékeden tehetsz ki pár fényképes plakátot, hogy egészséges bébihörcsögök eladók. én mondjuk 500-at kérnék értük, bár nem a pénz, inkább az a fontos hogy jó helyre kerüljenek :)
8/11 A kérdező kommentje:
Mennyire van az aranyhörcsögökre kereslet? El lehet őket adni vagy biztosan a nyakamon maradnak?
2011. jún. 6. 22:21
9/11 anonim válasza:
Minden tele van aranyhörcsögökkel, ingyen is hozzájuthatsz, ha nagyon akarsz. Ettől függetlenül nem biztos, hogy a nyakadon fognak maradni, de időt és energiát kell belefektetni, hogy jó gazdit találj nekik, nem fognak sorban állni nálad.
10/11 anonim válasza:
szegedi vagyok és a hajnóczy utcába szoktam visszavinni a kicsiket igaz hogy nem adnak pénzt de adnak kb 6-800 ft értékben hörcsögkaját meg faforgácsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!