Én úgy tudom,hogy nem.Ha annyira meleg van adj neki hideg répát,hideg vizet stb. stb.
2011. máj. 28. 19:57
2/10 A kérdező kommentje:
de lehet tőle baja?
2011. máj. 28. 19:59
3/10 Toto652_89 válasza:
Szobanyuszi, vagy tenyészted?
Bármelyik is legyen, ne erőltesd a vízbe... ha úgy érzi azzal hűtené magát, biztos megteszi, különben nem igényli.
Anno a mi nyulaink kilögybölték az akolban az ivóvizük egy részét és abban fetrengtek...
2011. máj. 28. 20:01
4/10 anonim válasza:
Tegyél neki oda vizet, ha úgy gondolja akkor majd megoldja. De ne fürdesd szerintem ha nem akarja.
2011. máj. 28. 20:04
5/10 anonim válasza:
Szerintem ne fürdesd meg,inkább csak adj neki jó hideg vizet,répát,káposztalevelet,pitypangot,lóherét,aggó-füvet,pásztortáskát,szálas szénát.
2011. máj. 28. 20:08
6/10 anonim válasza:
A nyuszit soha nem szabad fürdetni! Nekem is van nyuszim! Kis tál vizet, rengeteg szénát, búzát, szotyit, hetente petrezselymet, sárgarépa-retek-karalábé zöldjét adjatok neki! Körte-, almaszelet havonta 1-szer!
2011. máj. 29. 10:45
7/10 anonim válasza:
Ne adj neki nagyon hideg vizet, csak azt a hőmérsékletet amit eddig is (ami gondolom nem túl hideg és az enyhén langyos között van).
Nem szabad fürdetni.
Ha hűteni akarod, akkor rakj be neki anyagba bugyolált lehűtött vizes palackot, vagy lehűtött rongyot.
Vigyázz arra hogy ne süssön rá a nap és ne legyen huzatban.
2011. máj. 29. 13:28
8/10 anonim válasza:
Szotyi és búza nem javasolt mert hizlal, csak mértékkel!
2011. máj. 29. 13:29
9/10 anonim válasza:
Na 3x is én vagyok, csak megakadt az előttem lévő válaszon a szemem: naponta adható nekik zöldség ( szárát, levelét kisebb mennyiségben, inkább azt a részt amit mi is fogyasztunk)nem csak hetente + a gyümölccsel vigyázni kell, de hetente többször is kaphatnak 1-2 darabkát ( attól függ mennyire hízékony a nyuszi).
2011. máj. 29. 13:33
10/10 anonim válasza:
Ha melege van a következőeket teheted:
- jégakut vagy lefagyasztott vízzel teli palackot tegyél a ketrec tetejére(a hideg levegő lefele száll)
- vizezd be a fülét hideg vízzel(figyelj arra,hogy a füle belsejébe ne menjen víz,beteg lehet tőle)
fürdetni pedig alapvetően nem kell,megoldja maga a tisztálkodást,csak akkor szükséges ha kaki ragad a popsijára vagy nagyon szennyeződik a bundája(pisitől vagy bármi mástól)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!