Bodzaágat lehet beadni hörcsögnek? Vagy valamilyét?
Magvakat
Gyümölcsöket
Zöldségeket
zab, napraforgómag, kukoricapehely, aszalt gyümölcs, sárgarépa, zeller, alma...
Szotyi, búza, árpa, kukorica, köles, mogyoró, dió,
mandula.
Paradicsom, sárgarépa (csak a gyökere), saláta (kevés), paprika, uborka, zeller, krumpli (csak főve só nélkül), cseresznye (kevés), káposzta, alma, banán, ananász, mandarin (kevés), narancs (kevés).
Száraz kenyér.
Préselt zöldtakarmány.
Lucerna, tyúkhúr, fű.
Lisztkukac, darált marhahús, sajt (kevés), túró, tejföl.
Egyéb préselt takarmányok, amik az előre csomagolt dobozokban vannak.
Nem napi rendszerességgel!!
istenem!nem lehettek ennyire normálatlanok!én szépen megkérdeztem,ere meg??vagy teljesen mát irtok mint ami a kérdés(vagyis nem arra válaszol)vagy csak lecsesztek!én szépen megkérdeztem,hogy lehet-e neki beadni bodzaágat,vagy mérgező neki vagy felesleges vagy valamiért nem lehet!?kérlek ,szépen válaszoljatok szépen!mert csak egy igennel vagy egy nemmel kell csak válaszolni!és ha valaki tudja nem fog belehalni hogy ir egy 3 vagy 4 betüs szót!
elöre köszi, A JÓ válaszokat és nem a hülyeségeket!
nagyon köszi utolsó és utolsó elötti válaszoló! :)
akkor adhatok végülis be neki ágat de csak tisztán??!?!bogármentesen :D
amugy csak igy rágni,rágcsálni akarom berakni,beadni neki!azt lehet(tisztán,bogármentesen stb.)
Én mahagóni faágat adnék be neki. Azt lehet? :)
Amúgy a kereskedésben nekünk azt mondták hogy K-betűs zöldségeket nem lehet neki adni. Úgy mint káposzta karfiol krumpli stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!