A nyulak melegben kevesebbet esznek?
Figyelt kérdés
Nyuszim 1-2 napja nem eszik meg egyből mindent, amit elé teszek. Eddig mindent betolt egyből, legfeljebb azt hagyta ott, amit kevésbé szeret (paprika, paradicsom, uborka), de később azt is visszament megenni. Most viszont még a répát meg a zöldet se ette meg, kb csak a negyedét annak, amit szokott. Amúgy teljesen egészséges, normális a bogyója, élénk, szaladgál, semmi változást nem vettem észre rajta. Ezért gondoltam, hogy talán a hirtelen jött nagy meleg idő miatt lehet. Vagy csak talán teleette magát hajnalban szénával? Mert azt hallottam, hogy rágcsálta...2011. máj. 26. 11:35
1/4 A kérdező kommentje:
ja azt még hozzáteszem, hogy pl a tegnapi vacsiját is megette mindet, reggelre nem maradt semmi. De most pl a reggelije negyede fogyott csak el.
2011. máj. 26. 11:40
2/4 anonim válasza:
Minden melegvérű kevesebbet eszik melegben. Józan paraszti ésszel, 30 fokban nem kell annyi energiát felhasználni saját testhőmérséklete fenntartására, mint -10ben, nem is eszik annyit.
3/4 anonim válasza:
Biztosan a meleg az oka, a mi nyuszijaink is így vannak. Nem fogy annyira gyorsan el a táp a táljukból, pedig egyébként imádják. Ha már megszokták a meleget, visszatér az étvágyuk.
4/4 anonim válasza:
Az én nyuszim olyan falánk,hogy mindig mindent megeszik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!